Over Ons

De Ballonnenbar is een plek waar ballonnen niet alleen vreugde verspreiden, maar ook kansen bieden aan zij die het nodig hebben. Als een trots onderdeel van Stichting Goal, streven we ernaar om meer te zijn dan alleen een winkel. 

Bij De Ballonnenbar geloven we in het potentieel van elk individu. Daarom bieden we werkgelegenheid en nieuwe perspectieven aan mensen die een steuntje in de rug nodig hebben bij hun re-integratieproces. Door middel van begeleiding en training bereiden we hen voor op een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt en het actieve leven in de maatschappij.

Maar onze missie gaat verder dan alleen het bieden van banen. De Ballonnenbar is ook een warme ontmoetingsplek voor eenzamen. Iedereen is bij ons welkom voor een kopje koffie en een praatje.

Daarnaast doneren wij ballonnen aan gezinnen die het financieel moeilijk hebben, via voedsel- en kledingbanken. Op die manier maken we het mogelijk voor ieder kind om een onvergetelijke verjaardag te vieren, zoals het hoort.

Bij De Ballonnenbar zijn we er voor iedereen. Of u nu op zoek bent naar een speciale ballon voor een feestelijke gelegenheid, even gezellig wilt kletsen of simpelweg een glimlach wilt delen, bij ons bent u altijd welkom!

Onze visie

Bij De Ballonnenbar streven we naar een samenleving waarin iedereen de kans krijgt om mee te doen en zich gewaardeerd voelt. We geloven in het belang van inclusiviteit en gelijke kansen voor iedereen, ongeacht achtergrond of omstandigheden.

We willen niet alleen werkgelegenheid bieden aan mensen die het moeilijk hebben, maar ook een positieve impact hebben op de gemeenschap als geheel. Door middel van ons werk en activiteiten streven we ernaar om positiviteit te verspreiden, eenzaamheid te verminderen en bij te dragen aan een inclusieve samenleving waarin iedereen een plekje verdient.